Wow…dette blir gøy!

En «kriminell» høst uten like!

Det er knapt den avis i landet som ikke har omtalt bokhøstens krim-innslag.

På oppfordring fra bokblogger Geir Tangen deler jeg hans presentasjon av høstens krim. Han gir en litt mer utfyllende presentasjon enn jeg har funnet i avisene. Så for de kriminteresserte, kan dette være artig.

Tangen har vært tildels kritisk til mine bøker Mørke hjerter og Bare et barn. Det er selvsagt jeg en smule ambivalent til…men han skal ha mange poeng for at han tok min oppfordring på alvor da jeg utfordret kritikerne:

Han lot meg slippe til med et motsvar. Dessuten er jeg alltid villig til å lese og høre godt begrunnede motforestillinger. Da lærer jeg og jeg får en gratis anledning til å tenke og gruble over det som er sagt.

Deretter kan jeg velge ut hva jeg vil beholde som mine særpreg, som leserne mine liker og gir tilbakemeldinger på, og hva jeg kan forbedre. Det handler om gjensidig respekt i uenighet, og ikke arrogant slakt.

Les Geir Tangens blogg om høstens krimbøker HER

Les mitt tilsvar til hans blogg om Bare et barn HER

Les hans blogg om boka Bare et barn HER

Les min kritikk av terningkast HER 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar