– Velkommen til min «nye» nettside!

I dag har nettsiden HanneKristinRohde.no blitt «ny». Det betyr at at fronten på nettsiden har blitt endret i forhold til det du er vant til og at det har kommet til noen nye funksjoner. Men vi stopper ikke med det.

Den største endringen er at bloggen er blitt mere synlig på nettsiden. Også i toppen av siden! Her vil det også komme saker som går på mitt forfatterskap og nyheter rundt dette. Jeg kan love deg at 2018 blir et veldig spennende år. Så følg med på nyhetene her på siden!

Jeg er opptatt av at dette skal være en LEVENDE nettside – og derfor har det vært viktig for meg å få opp det gode bloggstoffet øverst på nettsiden.

Teamet i NettCoach.no, som har utviklet nettsiden for meg, jobber fortsatt med den tekniske omleggingen i bakgrunnen, så det vil fortsatt komme forbedringer og nye funksjoner i løpet av dagen og morgendagen.

Dessverre er det slik at i forbindelse med en større omlegging på webben, så er det noe som fungerer og noe som ikke gjør det. Videoene er derfor midlertidig deaktivert ettersom vi jobber med dette.

Jeg gleder meg til alt kommer på plass og at du skal få en bedre leseropplevelse!

– Velkommen inn i mitt nye digitale univers! 🙂

Hva mener du om omleggingen? Jeg er åpen for både ris og ros, samt gode innspill på hva som kan gjøres bedre. Skriv i kommentarfeltet under!

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar