Tiden er moden for å bli mer interaktiv

Endelig har jeg fått egen blogg!

Flere år med aktivitet på Twitter og Facebook, og Instagram, forteller meg med all tydelig klarhet at tiden er moden for en annen og bedre kommunikasjon med alle dere der ute som følger meg på sosiale medier. Jeg må rett og slett utvide mitt repertoar. I skrivende stund har jeg ikke alt klart for meg, men veien blir til mens jeg går.

I tillegg til at bloggen min vil inneholde ytringer i samfunnsdebatten, ønsker jeg en dialog med dere lesere i skriveprosessen i mitt forfatterskap. Jeg kommer nærmere tilbake til hvordan, men jeg har sett andre bloggere i interaktiv prosess med sine blogglesere, og dette inspirerer meg til å gjøre noe av det samme. Siden jeg er nybegynner på blogg-arenaen kommer jeg sterkere og er mer konkret etterhvert.

Jeg mottar daglig tilbakemeldinger på mine krimbøker, hjertegode varme tilbakemeldinger, med ønske om flere bøker om Wilma. Ingenting gleder meg mer.

 

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar