Takk! til Kari Hilde French

Da jeg holdt mitt barn i armene for aller første gang, visste jeg instinktivt at dette lille vesenet vil alltid være det aller viktigste i livet mitt. Nå er det 25 og 18 år siden barna mine kom til verden, og jeg har erfart at jeg hadde helt rett.

I går kunne vi lese at Joshua French ble løslatt på humanitært grunnlag. Kongolesiske myndigheter begrunnet løslatelsen blant annet i hensynet til moren Kari Hilde French.

Hvilken eventyrlig manifestasjon av en mors innsats og rolle.

Kari Hilde French: Du har imponert meg. Du har varmet min sjel. Måtte din morskjærlighet forbli et lysende symbol på alle kvinners og mammaers innsats for sine barn.

Foto ved Christensen, Marte / NTB scanpix er hentet fra TV2’s reportasje, som du kan lese HER.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar