Når kiropraktoren bretter meg sammen til et frimerke, hvem har makta da?

Foredrag hos Klinikk for alle Norge lørdag 10.09.16: Jeg kan meg. Behandleren kan sitt fag. Hvem av oss skal ta lederskapet i situasjonen?

Balanse og likveverd
Ingen pasient er lik. Ingen behandler heller. Så hvordan kan behandleren møte oss som trenger behandling i mental berøring slik at vi blir motivert og ikke demotivert i løpet av et behandlingsforløp?

Betraktninger fra egen tid
Når min kiropraktor gjennom mange år bretter meg sammen til et frimerke og sier «slapp av», eller min akupunktør kommer med nålene og sier at «idag må vi gå litt grundig til verks»… Da er det ingen tvil om hvem som har makta i øyeblikket. Men når behandlingen har virket, og jeg ikke har trengt å være det på endel måneder og jeg våkner en dag og tenker: Lurer på hvordan det står til med ham? DA innehar behandleren en viktig kunnskap: #relasjonskompetanse.

Og hvordan får klinikkens ledere folkene sine til å gjøre det de er blitt enige om?#ledelsegjennomrelasjoner

Ønsker du et foredrag til din bedrift?

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar