Nå avsløres boligen ingen har etterforsket seg frem til

Her bor Wilma! I Spångbergveien i Oslo. Huset ble bygget rundt 1929 tror jeg, av min bestefar og en medeier. De bygde og eide en etasje hver. Wilma og Ole har kjøpt hele huset.

I august la jeg to bøker i postkassen til dagens eiere, noe som har medført at vi har opprettet en fantastisk hyggelig kontakt, og min mor på 84 år og jeg skal få komme tilbake til hennes barndomshjem og hilse på og prate til sommeren. Gjett om vi gleder oss!

Dagens eier hadde også familie i Spångbergveien. Min mor husker dem godt.

I min barndom var huset rødt, noe jeg har brukt i bøkene Mørke hjerter og Bare et barn. I neste bok om Wilma har Ole malt huset i «Seter Grå», som er den fargen nåværende eiere har valgt. Idag er huset vakkert, og jeg gleder meg enormt til å få besøke dem! Og hvem vet, kanskje får Wilma noen nye idèer om oppussing.
På slektsbildet fra 1966 som jeg har lagt ut på facebook  er vi i hagen der singelgangen går opp fra hageporten ved gaten, og videre rundt hjørnet til inngangsdøren. På det andre bildet står min mor til venstre og jeg sitter på bestefars arm. Rett bak oss er inngangen, som også er Wilmas og dagens inngang.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar