«Med største respekt» – jeg ble glad for en kjempefin tilbakemelding etter foredraget

«Hei. Ville gjerne takke deg for et flott foredrag i dag. Din retorikk, ro og systematiske evne til å formidle var helt fantastisk. Det er beundringsverdig at du deler av deg selv, din private sfære, og eksemplifiserer fra politihverdagen.

Det er viktig å ikke miste hodet og seg selv i den hektiske og digitale hverdagen, det jaget mennesker lever i, som definitivt går utover både helse og kvalitet.

Jeg forstår meget godt hvorfor du har kommet dit du er og er glad for at du delte og inspirerte.

Overlegent bra, takk!

Med største respekt
Artur Larsen » – Publikum på Vekstkonferansen 2017 i Ælvespeilet Porsgrunn onsdag 15. november 2017

Når jeg holder foredrag, byr jeg på meg selv. Jeg inviterer deg inn i min verden en time eller fler, du velger selv hva du vil ta imot. For hvem er jeg hvis jeg skal stå der og fortelle deg hva du skal gjøre, velge eller tenke? Vi er vandrende romaner vi mennesker – mental berøring er en underkommunisert faktor for å oppnå resultater.

Tusen takk Artur Larsen for dine ord. Også en foredragsholder trenger oppdrift. Ordene dine inspirerer meg til å bli enda bedre. 🙂

Kommentarer

Skriv inn din kommentar