Med rødt blondeundertøy … og Kardemommeloven

Lurte du litt på hvorfor ingen dyttet BH-stroppen tilbake under kjolen min på siste Åsted Norge-program nr 10?

Saken er at jeg var på Rødberg bibliotek noen dager tidligere, og fortalte om powerposing. Og om hvilke metoder jeg brukte og bruker for å kjenne kraft. Det finnes jo ingen grenser for hva vi kan gjøre, så lenge vi holder oss innenfor Kardemommeloven: «Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill, og forøvrig kan du gjøre som du vil!»

I mitt foredrag på Rødberg bibliotek fortalte jeg om røde blonder som en av flere metoder for å le av seg selv og finne godfølelsen, i stedet for å føle seg liten med minimalt energi i kroppen. For hvordan skal vi kunne være en ressurs for oss selv og de rundt oss uten å tro på oss selv først?

En av tilhørerne dristet seg frempå med et spørsmål om blondeundertøyet ble brukt når vi står på Åsted Norge på direkten. Vel, jeg måtte jo innrømme at det ikke nødvendigvis må til, men jeg lovet å kline til påfølgende mandag. Da spurte vedkommende om hvordan de skulle vite at jeg holdt ord.

Og da var det jo bare en ting å gjøre: La BH-stroppen synes under direktesendingen…

Foredraget og samlingen endte med smil og latter. Takket være powerposingen til Amy Cuddy, og mine små useriøse men likefullt virkningsfulle innfall 🙂

Dessuten måtte jeg forklare til studiofolket under direktesendingen at Rødberg biblioteks venner forventet et bevis…

Lag god helg – og husk: Mye moro lager vi selv!

Kommentarer

Skriv inn din kommentar