Jeg snublet i et gulldryss…

Når du møter mennesker som gjør en forskjell…
TAKK! – HER Oslo for en unik kveld! Idag er jeg stum…(godt det ikke slo inn i løpet av kvelden …
Inntrykkene fra i går fortsetter å sige innover meg. Det ble en kveld som bød på noe helt annerledes, en myk velgjørende energi i et vakkert hus fylt av kvinner som gjør en forskjell. Jeg har ikke møtt noen av dere tidligere, likevel var det overhodet ikke vanskelig å være hverken ærlig eller åpen. Wow…
Jeg skulle så gjerne takket hver enkelt av dere, for spørsmålene, interessen, kunnskapen, nysgjerrigheten…Det er ikke ofte jeg sitter igjen med så overveldende inntrykk. Vanligvis holder jeg noe igjen på informasjon. I går var det ikke nødvendig. Det skyldes hver enkelt av dere og din utstråling. <3
Noen ord under middagen i regi av HER Oslo/ HER global nettverk 16. august 2017 Foto: Hege Janson Skogen (Begge)
Tusen takk Andrea, for tilliten du viste meg ved å invitere meg som gjest.
Tusen takk for åpenheten og tilgjengeligheten fra alle dere andre.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar