– Jeg digger fortsatt Wilma Lind

…Skriver Lene Waldeland (Notabene Eikunda) til meg i mail etter at hun deltok på en pre-lansering av min neste Wilma Lind-krim i Oslo mandag 20. juni.

Videre skriver hun:

 
«Leste ut Gudmoren i natt. Det plottet. Wow! Mektig imponert, og fikk helt frysninger på slutten når minuttene talte ned. Spenning til siste side. Dette var gøy!!!
Grøss!
Din absolutt beste bok :-)»
Det å få en slik tilbakemelding fra et menneske som jobber med bøker hver eneste dag, er ubeskrivelig. Skriveprosessen er besværlig, morsom, tung, lett, inderlig og viktig, for å nevne noe. Både intellekt og sjel settes i full sving. Jeg bruker hele min erfaring for å formidle det jeg har på hjertet til alle mine lesere.
Tusen takk, Lene Waldeland, for at du ga meg denne tilbakemeldingen allerede før lansering!
Skjermbilde 2016-07-06 kl. 10.00.50
 
Boka lanseres i august. I mellomtiden: 
Til alle dere Wilma Lind-fans der ute. Ta gjerne en kikk på Gudmoren.no

Kommentarer

Skriv inn din kommentar