Ikke hver dag jeg blir tilbudt å ta en bit av meg selv!

En utradisjonell, men fenomenalt velsmakende bit. Likevel må jeg innrømme: Jeg glefset ikke i meg noen av oss foredragsholdere, men smøg meg langs kanten på kaka…som forøvrig var usedvanlig velsmakende.

Ålesund Radisson Blu Hotel bød på lysende service, gode smil og myk energi da Næringsforeningen Ålesund inviterte til Damene først 2018.

Selv bidro jeg med foredraget «Kjemp for alt hva du har kjært» – om å finne urkraften. 

Med meg hjem tok jeg blant annet ordene til Gunvor Ulstein, styreleder i Ulstein Group, som holdt er svært interessant foredrag. Fritt etter hukommelsen gjengis:

Den kontrollen mange av oss kvinner har og tar på kjøkkenet, der vi strener inn og klager på at ting er plassert på feil hylle, at noe står på feil plass….hvor gøy er det egentlig for andre å bidra på det kjøkkenet? Kan vi ikke slippe opp litt på den kontrollen, og heller bruke noe av den frigjorte tiden til å mene noe på arbeidsplassen? Hvor mange av oss har ikke kjent på den samme følelsen på jobb, der menn sier «sånn har vi gjort det i åresvis, ingen grunn til å endre noe nå». Er det ikke dette noe av det samme gamle mønsteret?

I tilfelle noen leser dette feil:
Det er ikke noe galt i å jobbe på kjøkkenet. Moralen er derimot: Bryt gamle adferdsmønstre 🙂

GOD HELG!

Kommentarer

Skriv inn din kommentar