Her avslører jeg den eneste som hittil har samtykket til å stå frem

Til høsten kommer en NY WILMA LIND-KRIM!

Denne gangen får hun bistand fra personer og karakterer som har jobbet tett på kriminalteknisk arbeid i det virkelig liv. Folk jeg har enormt stor respekt for. Jeg vil selvfølgelig ikke drømme om å avsløre hvem dette er riktig ennå, men i mellomtiden kan du jo ta en kikk på denne herremannen, som er den eneste hittil som har stått frem under egen identitet i Mørke hjerter og Bare et barn.

Milo er min venninnes kongepuddel. En praktfull kar, spretten som en superball, og veldig glad i brød med leverpostei. Vi har hatt mange herlige joggeturer i skogen, hvor vi leker gjemsel og koser oss med godbiter fra lomma. En herlig kar som fortjente en plass i boka. I Mørke hjerter ble han den viktigste firbente helten. I  Bare et barn var han en god sparringspartner. I boka som kommer er han der fortsatt.

Ikke alle karakterer som inspirerer meg kan legges inn i bøkene mine med fullt navn. Men i den tredje WILMA-LIND-krimmen blir du kjent med noen jeg selv har benyttet kompetansen til i min tid som politileder, og som Wilma også har stor respekt for.  

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar