Dyrevar

Vi er mange som vet at det finnes mer mellom himmel og jord. 

Vi er mange som er glad i dyr, og har husdyr.

Vi er mange som lurer på om dyrene har det bra, og om det er noe de ønsker å formidle.

 

Min sannhet har alltid vært at det meste av det som er mitt liv, befinner seg utenfor vitenskapens aksepterte interessefelt.

Dette er for meg en vakker måte å leve livet på, og gir meg både en fleksibel nysgjerrighet og flere farger i tilværelsen. Jeg erfarer en større realitet hver dag, og ser ingen grunn til å fornekte det som ikke er tradisjonelt vitenskapelig.

 

For meg er telepati en naturlig del av et liv. En sjel-til-sjel- samtale er spennende og uttrykker seg ulikt alt ettersom beskjeden som kommer er til meg eller andre. Telepati oppstår både fra menneske til menneske og mellom dyr og menneske. Hvis vi vil.

 

En av mine livsoppgaver ser ut til å være å formidle budskap til menneskene via dyrene. Det er ofte omfattende budskap som krever både tilstedeværelse og vilje til å se nærmere på den delen av deg selv som ikke er fysisk. Min erfaring er at dette er moro, og at dyrene svært ofte er spot on i sine beskjeder og svar. Som da jeg selv spurte husets pusinne Smule til råds om mine egne spirituelle valg, og hun ba meg slutte å «dille». Et ord jeg ikke bruker selv. Jeg lo godt av det svaret, og jammen brakte det meg videre også.

 

Om du ønsker å finne ut mer om deg selv og om ditt dyr har en beskjed til deg, hører jeg gjerne fra deg.

 

Det er viktig å understreke at min telepatiske kontakt med dyret ikke skal erstatte hverken lege eller annen behandling. Hvis du har stram økonomi, tenk over om dette er noe du skal prioritere nå.

Beskjedene som gis til meg som budbringer, er ikke mirakelkurer, men har ofte karakter av bilder som blir forstått der og da – eller etterhvert.

 

Om dette er noe for deg, send mail til hk@hannekristinrohde.no

Ikke fortell noe om dyret eller deg selv.

Send bilde av dyret, angi alder, eventuell rase, og hvor lenge dyret har bodd hos deg.

 

Pris for samtale pr 1. april 2023: Kr 650,- Beløpet inkluderer min kontakt med dyret og 30 minutter telefonsamtale med deg etterpå.

 

Om jeg ikke får kontakt med dyret ditt, refunderes beløpet.

Dersom du ikke forstår budskapet, er det ingen refusjon.