Døgnåpen nettbutikk – hurra!

DA kan jeg med glede fortelle alle dere strikkeglade mennesker -som allerede har purret meg noen uker – om at ENDELIG er strikkemønsteret til Wilma Lind-jakken å få kjøpt i Norge: I min døgnåpne nettbutikk.

Dette er høstens og vinterens MÅ HA- jakke. Praktfull norsk pelsullgarn fra Hillesvåg nettbutikk. Fantastisk vakre garnfarger!

Løp og trykk «kjøp» 

Den aller første Wilma Lind-jakken er strikket i rødt, fordi rødt er for meg KRAFT. Kraft til å stå opp og imot, bygge immunforsvar mot hersketeknikker og gubbevelder, kraft til å tro på meg selv. Det hadde vært eventyrlig om den røde Wilma Lind-jakken ble å se rundt om i landet.

Jakken er vakker i andre farger også, om du ikke ser deg selv i rødt. Jeg har en i hvit lamull, og en i gråturkis. Vakre begge to. I oppskriften ser du jakken i alle mine tre valgte farger.

 

Anvendelig design

Jakken kan brukes til gummistøvler og shorts, eller høye hæler og kjole. Ullen er varm, og gir en lun stemning i kroppen; en gyllen varme til stive muskler.

Idè til jakken: Hanne Kristin Rohde

Designer: Linda Marveng

 

 

 

Krimserien med Wilma Lind – nå i 195 000:

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar