Dette har Harry Hole og Wilma Lind til felles

 

Publikum, leserne, gis mulighet til å komme med innspill. GØY! -tenker jeg.

Det er både artig og litt skummelt, fordi jeg har jo klare forestillinger, bilder, nesten egne spillefilmer i hodet mitt når jeg leser bøker. Hovedpersonene trer tydelig fram. Det gjør også skurkene. Og når resultatet blir annerledes enn mitt, oppleves det litt tungt. Men hallo, dette er jo GØY. LEK.

Og akkurat nå tenker jeg litt entusiastisk at Wilma Lind faktisk har vært tegnet allerede for et drøyt år siden. Riktignok ikke av en kapasitet som Harald Nygård. MEN av forfatteren selv. Jeg moret meg og tegnet henne en sommerdag ute i hagen. Slik jeg tenker at hun er. Hva synes du?

Forleden fikk jeg dessuten en hyggelig mail som spurte hvem jeg synes burde spille henne på lerretet, den dagen dette blir aktuelt. Dét vet jeg ikke. Ennå. Men det bekrefter et engasjement der ute. Det er så HYGGELIG.

Over ser du Wilma. Har DU tanker om hvordan hun ser ut? Send meg gjerne tegningen din!

Og her kan du lese og se artikkelen i VG.no

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar