Dersom du er lei av skyhøye coach-regninger…

…har jeg er et alternativt tilbud til deg.

Fordi det handler om å strekke seg lenger som menneske.

Les utdrag fra boka HER.

Under finner du tilbakemeldinger fra noen av mine lesere:

«Jeg vil takk deg så mye for en fantastisk leseopplevelse ♡ Jeg kjøpte boken din i Bodø under sykepleiernes fagdag. Jeg har lest mange selvutviklingsbøker, men denne er den aller aller beste. Den traff mitt i hjertet. Jeg leste siste side for 5 minutter siden og gleder meg til å lese dem om igjen. Fantastisk bok.»
Elisabeth Finstad Sørdal

«Hei. Om jeg ikke husker feil, så må det snart være 15 år siden jeg leste en bok om ledelse, deltok i lederutviklingskurs mv. Jeg hørte deg i Drammen tidligere i år, gikk og grublet noen måneder om det du sa inntil jeg i går kjøpte «Kjemp for alt du har kjært». Denne er nå lest og angrer ikke sekund. Takk for din åpenhet, ærlighet, innspill og refleksjoner. Mye her jeg vil ta med på min vei videre både ift meg selv og mine omgivelser. Igjen, takk og lykke til videre.»
Morten Braarud»

«Har lest halve boka siden i går. Den beste og mest lærerike boka jeg har lest siden jeg lærte å lese som barn! Denne boka skulle vært pensum for alle i lederstillinger, for alle mennesker/medmennesker.»
Anna Lindseth, leder i Stop Overgrep.

«Det var en fornøyelse å lese boken din. Den var gripende, rå, varm, lærerik og interessant.»
Tone Mikkelsen.

Leserne har godkjent å bli sitert.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar