Derfor er DU så viktig i Norges største rundspørring

En halv million deltar
Åsted Norge har blitt et av de mest sette tv-programmene. Over en halv million seere har fulgt oss disse to første mandagene av sesong 2.

Det er beinhard konkurranse om seerne, men med et erfarent politiblikk vet jeg hvor usedvanlig viktig nettopp din observasjon kan være.

  • Arne (77) mishandles i sitt hjem
  • Frekke kriminelle tilegner seg alarmsignalene til din bilnøkkel og tømmer bilen mens du handler. Alle på parkeringsplassen kan se alt, men ingen vet at det foregår en kriminell handling.
  • En kvinne blir frastjålet sitt bankkort mens hun hjelper en mann som tilsynelatende ikke vet hvor han er eller skal. Minutter etter tyveriet er kontoen tømt for penger.
  • En kvinne overfalles og voldtas i Furulunden i Kristiansand.Gjerningsmannen tar med seg hennes veske.
  • En urmaker slås i bakken mens en annen gjerningsmann tømmer et skap for dyre klokker.

Dette er noen av sakene som har opprørt både befolkning, politi og TV2’s Åsted Norge-seere.

Du kan beskytte deg til en viss grad
Det er ikke alle kriminalitet det nytter å beskytte seg fra. Men vi kan beskytte pin-koden vår i langt større grad enn vi gjør idag, og vi kan ta inn over oss at det ikke finnes grenser for enkelte kriminelles frekke fremferd.

Du kan være avgjørende
Jeg ønsker med dette innlegget å rette en takk til alle dere som følger oss.  Ved at du setter av din tid og følger oss kan nettopp DU kan være avgjørende for at politiet kommer videre i etterforskningen. Det er publikums engasjement som gjør programmet levende. Og målet- ja det er å oppklare kriminalitet.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar