Kjøp bøker av Hanne Kristin Rohde

En bok om bedre lederskap og personlig selvutvikling

Hanne Kristin Rohde har som politileder gjort seg mange erfaringer om bedre lederskap. «Kjemp for alt hva du har kjært» forteller historien hennes fra 22. juli 2011 til Sigrid-saken og påfølgende sykdom. Motivasjonsboken har et optimistisk budskap du kan kjenne deg igjen i.

Med erfaringer som leder, mor i tidsklemma og kvinne i et mannsdominert miljø forteller Hanne Kristin Rohde om sine rike erfaringer på arbeidsplassen. Hun gir inspirasjon om hvordan finne frem urkraften – enten målet ditt er å bli leder eller rett og slett en bedre utgave av deg selv.

Les mere om boka «Kjemp for alt hva du har kjært»

Kjøp hos ArkKjøp hos Haugen BokKjøp hos NordliKjøp hos NotabeneKjøp hos Tanum

Kjemp for alt

morke hjerter_Hanne Kristin Rohde

Les den første boken med Wilma Lind

Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen.

Les mere om boken «Mørke hjerter»

Hør utdrag fra «Mørke hjerter» 

Kjøp hos ArkKjøp hos Haugen BokKjøp hos NordliKjøp hos NotabeneKjøp hos Tanum

Les den andre boken med Wilma Lind

Wilma Lind får en ny utfordring da politiet finner to barnelik i Oslo. Under den påfølgende pressekonferansen skytes og drepes en journalist og en politiadvokat. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre.

Les mere om boken «Bare et barn»

Hør utdrag fra «Bare et barn» 

Kjøp hos ArkKjøp hos Haugen BokKjøp hos NordliKjøp hos NotabeneKjøp hos Tanum

 

BARE_ET_BARN_forside_x.indd

Gudmoren-omslag

Les den tredje boken med Wilma Lind

Uteliggeren og politikjenningen Bønna blir funnet skutt i Spikersuppa på selveste nyttårsaften. Snart dukker det opp enda en uhyggelig drapssak; en hardt trafikkskadet kvinne er brakt til sykehus for operasjon. Neste morgen er pasienten forsvunnet. De finner henne etter hvert i sykehusets likkjeller. Overlegen forklarer situasjonen til politiet: «Hun var i live helt til noen opererte ut hjertet hennes.» Et kaldt gufs går gjennom rommet.

Les mere om boken «Gudmoren»

Hør utdrag fra «Gudmoren» 

Kjøp hos ArkKjøp hos Haugen BokKjøp hos NordliKjøp hos NotabeneKjøp hos Tanum

Les den fjerde boken med Wilma Lind

Når Mikael finner en død, ung mann – bare ikledd en revepels – i sengen, tror han straks at det må være konas elsker.

Men Nina blir tilsynelatende like paff som ektemannen. Wilma Lind og teamet står overfor en uvanlig krevende kriminalsak:

De vet ikke hvem den døde er, patologen klarer ikke å finne en dødsårsak, og ingen i husstanden innrømmer å kjenne til den drepte. Ninas bror Jakob er landets landbruksminister. Han er blitt observert i søsterens hus samme dag som liket blir funnet.

I Offerdyr har alle noe å skjule, og mange har motiv for å drepe. Men har Wilma egentlig adgang til å etterforske en minister i regjering? Og hvordan skal Wilma makte å holde sønnen og dyrevernaktivisten Birk unna etterforskningen, så lenge mange av sporene peker mot pelsdyrnæringen?

Les et utdrag av Offerdyr

Kjøp hos Ark Kjøp hos Haugen bok Kjøp hos Norli Kjøp hos Notabene Kjøp Hos Tanum  

Vår sønn Fabian satt og stirret betenkt ut av kjøkkenvinduet mens han studerte alle fuglene som satt på telefonledningen og gynget. Han utbrøt: «Mamma, tenk om fugler hadde hatt høydeskrekk!». Vi lo godt alle sammen. Praten resulterte i denne boka. For hva gjør du hvis du er en kråkeunge og har høydeskrekk? Hva gjør kråka Gustav når han blir kvalm og svimmel av å se ned, når bena skjelver og vingene kjennes som bly? Kanskje hjelpen kommer fra et sted han minst venter det?

[gdlr_button href=»[gdlr_button href=»