Kjøp bøker av Hanne Kristin Rohde

Blålysserien

Hanne Kristin Rohde har jobbet mange år som leder i Oslo-politiet, og hun er en av Norges fremste krimforfattere for voksne. Hennes nye serie har fått navnet Blålys, og de to første bøkene er allerede i salg: Pyramidemysteriet og Mysteriet med det forbudte bildet. Rohdes politibakgrunn danner et viktig bakteppe for hovedpersonene Astrid og Yusufs handlinger og metode når de skal i gang og løse et mysterium. Karakterene er komplekse og troverdige, og serien byr på varme, humor og kjærlighet i tillegg til spenning.

Les mer om bøkene

 

Wilma Lind

WilmaLind, Norges krimheltinne som har overtatt jobben som leder for Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser i Oslo pd, har tatt krim-Norge med storm!

Les mer om bøkene

Kjemp for alt hva du har kjært

22. juli 2011: Polititopp Hanne Kristin Rohde er på ferie i Sverige da telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo. Lite vet hun om at dette bare er begynnelsen på det mest krevende året i hennes liv. Snart venter ekstremt arbeidspress, press fra mediene og alvorlig sykdom i egen familie.

Det er tid for å hente frem urkraften.

Kjemp for alt hva du har kjært forteller historien om dette året – fra 22. juli til Sigrid-saken og påfølgende sykdom. Men Kjemp for alt hva du har kjært har et optimistisk budskap vi alle kan kjenne igjen. Med erfaringer som leder, mor i tidsklemma og kvinne i et mannsdominert miljø forteller Rohde om sine rike erfaringer på arbeidsplassen. Hun gir inspirasjon om hvordan finne frem urkraften – enten målet ditt er å bli leder eller rett og slett en bedre utgave av deg selv.   

Kjemp for alt hva du har kjært er en fortelling som kan forandre livene våre.

Les mer om boken

Kråka som hadde høydeskrekk

Kråka som hadde høydeskrekk:

Vår sønn Fabian satt og stirret betenkt ut av kjøkkenvinduet mens han studerte alle fuglene som satt på telefonledningen og gynget. Han tygde langsomt på brødskiven før han spontant utbrøt: «Mamma, tenk om fugler hadde hatt høydeskrekk!» Vi lo godt alle sammen. Den videre praten rundt frokostbordet resulterte i denne lille boka.

Jesperpus på skitur:

Jesperpus er kanskje den eneste katten i hele verden som får være med på skitur.
I dag skal han og matmor helt til toppen av et fjell! Det synes Jesperpus er veldig spennende. Kanskje litt for spennende.

Jesperpus og reven:

Jesperpus har sin helt egen skog. Tigerskogen. Her kan han vasse, jakte og klatre i trær.

Men ikke alle dyr vet at Tigerskogen er hans. En dag Jesperpus er ute og jakter, blir han overrasket av en rev. Matmor er ikke der. Jesperpus er helt alene.

Les mer om bøkene