Avstanden til dorullen ikke engang egnet for funksjonsfriske

Jeg innrømmer det gjerne: Det var galt å gjøre det. Jeg er frisk og rask og skal ikke benytte handicap-toaletter. Det blir litt som å parkere på parkeringsplasser merket til personer med funksjonsvansker, fordi du bare skal ha en melkesjokolade og det går jo så raskt.

Selv ikke et kort besøk legitimerer en slik tilsnikelse av oss som har god bevegelsesevne. Hvitt flagg. Jeg erklærer meg skyldig. Men det er altså ikke poenget her og nå.

Det var helt tomt i hallen på Sola flyplass og jeg skvatt inn før jeg skulle løpe til en taxi. Så langt alt vel. (Hvis vi fortsatt ser bort fra misbruket av selve toalettet.) Et snaut minutt senere begynte jeg å speide etter bittelitt papir. En rask kikk til høyre, deretter til venstre. Niks. Ingen rull i sikte. Litt større dreining på hodet. Fortsatt ingen dorull i sikte. Det var som søren. Så etablerte jeg all min vridningskompetanse fra yogatimene…Kontrollert ryggvirvel-dreining mot venstre. Se der!

Skimtet jeg noe et stykke bak meg? Javisst. Så langt bak at jeg – på et toalett for personer med funksjonsvansker – måtte reise meg for å få tak i papiret.

Bare jeg som ser det pussige i situasjonen??

Ønsker deg en god helg – med toalettpapiret innafor 🙂

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar