Da TIX finta ut Anders Grønneberg

Alle kan si og skrive feil.
Men det var trist å se anmelder Anders Grønneberg tviholde på sin illusjon av sin sannhet: Jeg er saklig og har ikke gjort feil i denne anmeldelsen. (Det er kortversjonen av det jeg oppfattet, ikke et sitat).
Grønneberg hadde tjent svært mye på å gi et oppriktig selvinnsiktsfullt unnskyld og vært nysgjerrig på hva i eget budskap som ikke er hverken sunt eller nødvendig. ((NB-jeg ønsker ingen hets av Grønneberg i kommentarfeltet!!! ).
NRK s freelance anmelder Espen Borge deltok i debatten og sa at han spisset anmeldelsene sine for at de skulle være morsomme å lese.
(Dette utsagnet fra Borge forklarer en rekke uakseptable formuleringer: Ego. Hvis jeg er morsom ( om det så er på andres bekostning) får jeg kanskje oppmerksomhet.)
Både Grønneberg og Borge ser ut til å glemme at mobbing ikke er morsomt.
Alle etater, organisasjoner og grupper med oppgaver må se seg i speilet. Jeg er glad for at alle som deltok var enig i at en kritikk av et verk er en SUBJEKTIV OPPFATNING. Dette har ikke tidligere vært en alminnelig oppfatning, da mange kritikere har henvist til sin kompetanse i stedet.
Det skal en modig kritiker til å tåle kritikk.
For meg ble låten framført på en måte verden ikke tidligere har sett. Fra sjel til sjel. Sikkert ikke lett å anmelde noe nytt🌟⭐️men det kan utvilsomt gjøres ute mobbing, hvis kritikeren vil.
Takk TIX for saklig, ærlig og innsiktsfull tilbakemelding på NRK Nyheter debatten tirsdag 23. februar 2021.

Her kan du lese litt om saken på NRK

Her kan du lese om da jeg utfordret kritikerstanden.

Status ser ut til å være at kritikere ønsker å bli lest (det er forståelig), men de bruker metoder som ikke bringer verden videre. Jeg ser frem til flere kritikere ønsker endring.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar