3 dager igjen – Hvilke rasjonelle argumenter gjenstår EGENTLIG for norske myndigheter?

Dagbladet 7. oktober 2015: «Rosen og gratulasjonene haglet da dyrerettighetsorganisasjonen NOAH i fjor feiret sitt 25-årsjubileum – fra blant annet statsminister Erna Solberg (H) som slo fast at «siden 1989 har NOAH stått sentralt i arbeidet for dyrs rettigheter».

Men i kroner og øre er lovordene fra regjeringshold tydeligvis lite verdt. Også i sitt 26. år ble organisasjonen tilbudt kr 0,- i statsbudjettet.

Dette til tross, NOAH påvirker og bidrar sammen med andre dyrevernorganisasjoner til at utviklingen i hvert fall i andre land går i riktig retning for dyrene:

Fra NOAHS facebookside klipper jeg:

«STOR SEIER: Dyrene vant rettsak i Nederland – forbudet mot pelsdyroppdrett er endelig!

I dag kom den store nyheten om at nederlandske myndigheter, og dermed pelsdyrene, vant den siste rettsrunden i en lang rettslig konflikt med nederlandske pelsbønder. Nederland er en av de største minkprodusentene i verden, og da totalforbudet mot pelsdyroppdrett kom, stevnet farmerne myndighetene for retten.

I dag kom avgjørelsen om at farmerne ikke hadde retten på sin side – de kan ikke kreve erstatning og myndighetenene er i sin fulle rett til å forby pelsdyroppdrett. Dette er en svært viktig avgjørelse for pelsdyr i alle land!»

Stadig flere land tar til fornuft og forbyr pelsdyroppdrett. Se hvilke land HER

Jeg spør meg selv: Hvilke rasjonelle argumenter gjenstår EGENTLIG for norske myndigheter? 

Når vi alle sammen på lørdag 14. november går i Europas største markering for dyr, NOAHs Fakkeltog mot Pels, er det med krav om at Norge blir neste land som innfører forbud mot pelsdyroppdrett!

Bli med og vis din motstand! Inviter alle venner og kjente:https://www.facebook.com/events/1618383201744982/

Hjelp også pelsdyrene ved å bli medlem i NOAH – de trenger deg:www.dyrsrettigheter.no/medlem

Kommentarer

Skriv inn din kommentar