3 år og 195000 senere

 

Idag, 1. februar 2017 er krimheltinnen min, Wilma Lind, 3 år. Totalopplaget for alle tre krimbøkene er nå oppe i hele 195000!!!

Det begynte hjemme
Deretter fortsatte det foran mac’en en stund…vel egentlig begynte det med 25 års erfaring fra politi og ledelse. Eller kanskje skal vi si at det begynte da mine foreldre traff hverandre? Men da blir bloggen altfor lang…Så la oss fortsette med Kagge forlag og morsomme, kreative, blide og engasjerte folk, før det dro seg til med lansering av Mørke hjerter på Anne Lindmo hos NRK.

Ikke visste jeg at det skulle ta helt av
Nå, tre år senere er Wilma Lind en «snakkis», skal jeg tro tilbakemeldingen jeg får. GØY!

Jeg har store planer for henne – inkludert planer som antakelig vil overraske deg. Men det avslører jeg ikke før på 5 års jubileet.

Wilma Lind gir seg ikke med det første
I mellomtiden er du velkommen til å følge med – mange uløste saker venter på henne- og det betyr at jeg er godt i gang med bok nr 4. Og etter den følger 5, og 6 og…

Kommentarer

Skriv inn din kommentar