03 mars 2016

Rohde innfridde forventningene i sitt inspirasjonsforedrag, skriver Smaalenenes Avis

Skjermbilde 2016-03-03 kl. 19.04.15Den tidligere polititopp er nå sentral i TV2-programmet «Åsted Norge». Rohde innfridde forventningene i sitt inspirasjonsforedrag, skriver Jo-Erik Askerøi i Smaalenenes Avis.

En drøy time inspirasjon, med alvor og en god porsjon humor. Og med et budskap om å tro på seg selv.Noe publikum etter applausen og tilbakemeldingene i kulturhuset satt stor pris på, skriver Per Gilding i Tønsberg Blad.

Dette er et annerledes foredrag. Der forteller jeg om å tørre å satse på seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra. Jeg snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet.Jeg forteller hvordan jeg klarte å lene meg enda lengre frem, og kjempe for alt jeg har kjært. For ville vi behandlet våre beste venner slik vi tidvis behandler oss selv?

 

Tre forestillinger/foredrag er gjennomført nå etter nyttår i Larvik kulturhus, Nøtterøy kulturhus og i Askim kulturhus. Dette har vært veldig hyggelig også for meg, og jeg utelukker ikke at det blir flere til høsten 🙂 

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar