27 november 2016

Noen muligheter dukker opp uten at jeg gjør noe selv. Da handler det om å lytte til det sjelen hvisker stille.

Et nytt år står snart for døren. Jeg blir alltid fylt av vemod de siste minuttene av det gamle året, uansett hvordan året har vært. Dette nye som ligger foran meg blir så ekstra tydelig de siste dagene, minuttene og sekundene.

Vær oppmerksom på det universet tilbyr deg
Noen muligheter dukker opp uten at jeg gjør noe for det. Alt jeg trenger å gjøre er å være oppmerksom på det som dukker opp rett foran meg, og følge hjertet….Hør meg fortelle om hva som skjedde i videoen over.

Hva gjør jeg når jeg får øye på en mulighet?
Desember skal jeg være åpen for impulser. Lytte til den feminine kraften i meg.
Jeg kjenner mange som har klart mye, ved hardt arbeid og gnistrende vilje. En av disse er Unni Lindell.

Tips: Kjøp Dagbladet imorgen og les intervjuet med oss to damene. Der røper vi litt av hvert som feminine sider kan medføre 🙂

Med et av mine forfatterforbilder Unni Lindell

unni-lindell-hannekristinrohde-no-tekst

Intervjuet fåes kjøpt mandag 28. november 2016.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar