08 november 2016

Noen mennesker er viktige i kraft av å være Gode

Idag, tirsdag 8. november 2016, er det lanseringsfest på Snåsa. Jeg var invitert, fordi jeg har bidratt med noen ord i boka. Men siden jeg skal dele egne erfaringer på Gjøvik Kulturhus i kveld- noe jeg også gleder meg storlig til- måtte jeg takke nei til invitasjonen.

Joralf Gjerstad kommer med ny bok «Det livet gav meg».

– Jeg synes det er riktig at jeg nå i min livskveld skriver om mine opplevelser, så kan hver enkelt selv vurdere mine egenskaper, sier Gjerstad i en pressemelding fra Embla forlag som utgitt boka til Adressa.no.

Joralfs evner vil  være omstridt lenge ennå. Men èn dag finner vitenskapen ut av disse energiene også. I mellomtiden vil endel mennesker fortsette sin latterliggjøring og aggressive tilbakevisning av at livet byr på noe mer; noe som vitenskapen ennå ikke kan forklare. Dem om det. De begrenser kun vitenskapen.

FOTO: Gorm Kallestad, Adressa.no

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar