17 februar 2016

Fakta eller overbevisning?

Jeg klarer aldri å snakke i forsamlinger….Fakta eller overbevisning?

Alle andre kan mye mer enn meg…Fakta eller overbevisning?

Jeg greier ikke å komme meg videre fra….Fakta eller overbevisning?

«Tøffe år» er mitt inspirasjonsforedrag som jeg denne våren gir i 3 publikumsåpne arrangementer. Her forteller jeg om metoder jeg har brukt for å vokse meg sterk. For å stå opp og imot i et særdeles tøft år etter 22/7.2011, syke barn, svigerfars død og Sigrids forsvinning. «Hvem er jeg nå?»

Med en halvannen meter høy kandelaber og persisk teppe under det runde bordet på scenen, ble det en stemningsfull kveld på Nøtterøy kulturhus igår, preget av både latter og noen tårer skal jeg tro alle tilbakemeldingene jeg fikk både underveis og under boksignering etterpå.

Takk til Nøtterøy kulturhus som trodde på meg.

Takk til et flott og levende publikum som ga meg inspirasjon!

 

Neste og siste publikumsåpne arrangement denne våren er Askim kulturhus tirsdag 1. mars 2016 kl 19.

 

 

 

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar