28 januar 2016

Endelig publikumsåpne forestillinger

 

I disse dager tilbyr jeg tre forestillinger med Jan Robert Henriksen som konferansier. På videoen over kan dere høre publikumsreaksjoner etter ett av mine foredrag.

Jeg får svært ofte spørsmålet. Snakker du bare for bedrifter? Kan du ikke også åpne opp for publikum? NÅ GJØR JEG DET!

Gjennom en ærlig time om tøffe år byr jeg på verktøy for å stå opp og imot hverdagens gleder og prøvelser. Enten du er leder eller bare ønsker bedre lederskap i eget liv er dette en anledning til å få inspirasjon. Jeg forteller hvordan jeg tvistet min indre dialog i positiv retning, hvordan jeg lærte meg å tåle angrep fra alle criticus infernalisene der ute,om Powerposing- et herlig kvikk-fix-redskap basert på forskning til Amy Cuddy m.fl. Og hvordan jeg til slutt foretok et mentalt basehopp – som brakte meg ut av politietaten. Det blir alvor og moro.

Larvik kulturhus/ Bølgen 2.februar 2016. Kjøp billetter og Les mer HER

Nøtterøy kulturhus 16. februar 2016Kjøp Billetter og les mer HER

Askim Kulturhus  1. mars 2016. Kjøp billetter /Les mer HER

Her er noen øvrige responser på dette foredraget:

 

Skjermbilde 2016-01-28 kl. 10.06.29

 

 

Skjermbilde 2016-01-28 kl. 10.06.19

 

 

 

Etter foredraget er en bokhandel tilstede og selger boka Kjemp for alt hva du har kjært. Jeg sitter og signerer til siste publikum har forlatt lokalet. Les mer om boka HER

Her er en referanse på boka Kjemp for alt hva du har kjært:

Skjermbilde 2016-01-28 kl. 10.21.53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELKOMMEN!

Kommentarer

Skriv inn din kommentar