06 august 2016

Da er GUDMOREN like om hjørnet!!

TAKK til alle dere der ute som jeg ikke kjenner personlig, som leser bøkene mine, hører foredragene mine, følger meg på sosiale medier, på bloggen, og som inspirerer meg og tror på meg.

Jeg vil benytte anledningen til å offentliggjøre min takk – som også står bakerst i boka:

En inderlig takk til alle dyktige og engasjerte medarbeidere i Kagge forlag, spesielt til min fantastiske redaktør Hans Petter Bakketeig for enhver kreativ og inspirerende kommunikasjon. Det er en sann glede å samarbeide med deg og dere!
Takk til Truls Birkeland for uvurderlig faglig hjelp med å forstå lydbilder i kriminalteknisk sammenheng; et fag og en kompetanse som garantert må benyttes i langt større utstrekning i norsk politi i fremtiden. Takk til Kai Iversen og kriminalsøkshunden Trixxie for gode innspill om hunden som ressurs i etterforskningen. Jeg vil aldri slutte å la meg imponere over hundens egenskaper og samspillet mellom dere. Takk til Tommy Johansen, Rune Lier og Hanne Norløff ved Kripos for bistand til å forstå Berettaens egenskaper samt arbeidet med krutt- og tennsatspartikler. Dere var til uvurderlig hjelp.
Takk til min gode venn og politikollega Antonio Campagna, offiser i Arma dei Carabinieri i Torino, som med sin kunnskap har bidratt med uvurderlig informasjon til å øke min kunnskap om ´ndrangheta og klanens mentalitet. Takk til komiker og ex-politi Jan Robert Henriksen for ustoppelig kreativitet og mang en god dialog.
Takk til husets pusinne Smule som overhode ikke utviser den minste respekt for tastaturet, og som avleder og inspirerer når det passer henne.
Den dypeste takken går likevel til min mann, mine sønner og bonussønner, mine foreldre- mine aller beste inspirasjonskilder i selve livet.

Kommentarer

Skriv inn din kommentar