22 mai 2017

Bli med under innspilling av Åsted Norge

Ikke visste jeg hvor mye arbeid som må til. Jeg visste at det var mange, men det du ser hver mandag i sesongen er resultat av stor kompetanse, mye research, reiser, intervjuer, vurderinger og godt samarbeid internt og eksternt mot ikke minst politietaten.

Videoen du ser over er laget av bransjemagasinet Medier24, som også har laget en fin sak om hva som skjer når vi uke etter uke lager episoder av Åsted Norge.

Asbjørn Hansen jobber hos Mastiff og er med sin politibakgrunn og sin enorme etterforskningskompetanse en svært viktig medarbeider. John Christian Elden og jeg møter mandag ettermiddag/kveld, da har vi på forhånd fått tilsendt lenker til sakene pr mail. Så har vi en gjennomgang i studio omtrent klokka 19, deretter diskuterer vi hva som bør bli både bedre og tydeligere fra ekspertbordet. Vårt primære anliggende er at nettopp du som seer skal få økt innsikt i hvordan de kriminelle «jobber», hvordan du kan redusere faren for selv å bli utsatt for kriminalitet, og så er det jo alltid vårt håp at seerne kan hjelpe til å oppklare de sakene vi presenterer.

Takk for at du ser på!

Vi sees igjen i Åsted Norge i august.

 

Kommentarer

Skriv inn din kommentar