Blålysserien

Pyramidemysteriet

Forfatterens betraktninger:

Alle er litt redd for å føle seg annerledes. Astrid 12 år ser og vet ting som kommer fra andre steder enn hjernen. Men det er det bare hun som vet… og hun vet det egentlig ikke hun heller. Livet blir ekstra spennende med Den nye gutten i klassen, Yusuf… og når de skal oppklare et lite mysterium blir dagene svært intense og vakre. 

Litt om boken:

Astrid våkner av et blått blink i rommet. Det er midt på natten. Hun aner plutselig at noe er fryktelig galt med hesten hennes, og tvinger faren til å kjøre henne til stallen. Der finner de Rocky dødssyk. Har noen skadet hesten? I så fall – hvorfor? Astrid og den nye vennen Yusuf begynner å undersøke hva som har skjedd. Snart er de på sporet av langt farligere kriminalitet enn de først hadde trodd. De to vennene tar store sjanser – alt for å løse saken.

Les kapittel 1 her

Kjøp hos NorliKjøp hos ArkKjøp hos Tanum

Mysteriet med det forbudte bildet

Astrids klassevenninne Ine er desperat. Nakenbildet hun sendte til en venn sprer seg på skolen. Snart har alle sett.

 

Den som har fått bildet er sommerflørten Axel, men den som sprer bildet ser ut til å være kjæresten hennes, Petter. Astrid vil hjelpe Ine med å finne ut hvem det er som har spredt nakenbildet først. Hun overtaler klassevenninnen til å stole på Yusuf og la ham bli med og undersøke saken. Ekstra delikat blir det når Yusuf innrømmer at han selv har fått bildet på sin mobil, han nekter likevel for å ha delt det videre. Astrid ønsker å tro at han snakker sant. Venninnen stoler derimot ikke på ham. Verre blir det når Ine forsvinner sporløst. Hva har skjedd med henne?

 

Kjøp hos NorliKjøp hos ArkKjøp hos Tanum

Sagt om serien